Facebook

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: Session has expired on Saturday, 13-Feb-21 08:29:29 PST. The current time is Monday, 18-Mar-24 20:55:28 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Click here to Troubleshoot.

THE ANARKIDS! EP – 2016

Syrovější už to snad ani nemůže bejt, kamarádi! I když jsme pořád obyčejní čtyři kluci s bicí soupravou a trojkou kytar, tak už máme plný zuby všech těch vyvoněnejch nahrávek a videoklipů, který nikdy nebudou odpovídat skutečnosti.

Proto jsme se pro vás tentokrát rozhodli naservírovat MENU O ČTYŘECH CHODECH – ovšem v takové podobě, jakou si můžete vychutnat jedině a přímo na našich koncertech – ŽÁDNEJ INSTANTNÍ ZVUK, ŽÁDNEJ DESERTÍK, ale hudba syrová až na kost – přesně takový, jako je poselství, který v sobě čtyři nový písničky nesou.

WHAT YOU HEAR IS WHAT YOU GET!

Výsledné autentické podobě desky navíc pomohl šéfkuchař a mistr zvuku nejpovolanější – ROBIN SCHMIDT z německýho studia 24-96.com – kterej už má na kontě spolupráci třeba s takovýma THE SUBWAYS, IRIE RÉVOLTÉS nebo THE GASLIGHT ANTHEM. Pozvali jsme si taky HENNYho z CRIMINAL COLECTION, který připepřil naše kousky svým hlasem! V neposlední řadě musíme poděkovat NEDYmu z DISCOBALLS za brilantní prstoklad v sóle v písni Satisfied!

Hlídejte si proto tuhle událost, kamarádi, protože se tak v pravej čas a na pravým místě dočkáte vydatné porce skutečné energie, která si na nic nehraje a která se nebojí mluvit o něčem víc než o tom, jakej je život úžasná párty a procházka po pláži. 

Dostanete PROTESTSONG se vztyčeným prostředníčkem všem válkám stejně jako netradičně našlápnutou PÍSNIČKU O LÁSCE, dostanete exkurzi do ZNIČENÝHO ŽIVOTA FEŤÁKŮ stejně jako výsledný ROZHŘEŠENÍ.

Máte se na co těšit a my se na to všechno těšíme s váma!

recording: Zdeněk Ondráček (Sonidos.cz)
mixing: Harman
mastering: Robin Schmidt (24-96.com)

na EP se podíleli: 
Šámot Žjertsov (podpora ve všech směrech, texty: Cardboard bed, Satisfied), Tomas Hennel (backvokály, featuring Cardboard Bed). Honza Nedoma (sólista pár eksceláns – Satisfied), Radim Věžník (spot a klip)

'CAUSE WE’RE ALL IN THIS SHIT TOGETHER!

TRACK LIST:

1. I Swear I´ll Be There
2. Ready to Sin
3. Satisfied ft. Nedy
4. Cardboard Bed feat. Henny (Criminal Colection)